Thursday, June 5, 2008, 9:36 AM
Questions!

1 What do you think an ideal friend should be like?
Ans - Loyal, kind, caring, helpful, friendly, understanding.

2 If you have a dream come true , what would it be?
Ans - 1)Lots of money 2) Brain.

3Whose butt would you like to kick ?
Ans - er, mark. =='

4 what would you do with a billion dollars ?
Ans - Save half , 1/4 on charity, 1/4 on friend, 1/4 buy own stuffs, 1/4 family

5 whats your ideal lover like ?
Ans - loving, understanding, caring, can swa pi qi, faithful..

6 which is more blessed? being loved by someone or loving someone
Ans- Being loved by someone, of course.

7 how long to do intend to wait for someone you really loved
Ans - Yi Bei Zi..

8 is there any thing tht made you extremely happy ?
Ans - When 'someone' is happy

9 will you die for a guy you really loved ?
Ans - Guy? can i say my im' straight? girl..only if i die can save her..

10 If a person you secretly like is alr attached , what will you do?
Ans - Wish them best of luck..she happy, i happy, its okay..just sad inside.
11 How will you see yourself in ten years time ?
Ans - idk, some useless fcking dumb shyt i supposed.

12 Who is currently the most important to you?
Ans - someone..?

13what were you doing one min ago ?
Ans - thinking.

14 Would you rather be single + rich or married+ poor ?
Ans- Single and rich = sad, married + poor = happy, attached + average rich = best xD

15 whats the first thing you do when you wake up?
Ans - call someone..lol.

16 would you give your all in a relationship ?
Ans - i will try my best.

17 If you fall in love with two ppl , who will you pick ?
Ans - I'm not a cassonova, but if i do, see whichlikes me back, none then nvm, one then shes the one, both, then i dont choose better, its bad to hurt anyone.

18 would you choose friendship or relationship ?
Ans- I though relationgship, but now i think half relationgship, half friendship.